SAMENWERKEN?

Dat kan! Ik werk regelmatig samen met bedrijven. Als ervaringsdeskundige merk ik dat mijn persoonlijke verhaal veel mensen herkenning geef en de stap om ook taboe’s te doorbreken en open te praten over mental health problemen. Verder geef ik workshops en presentaties over mental health, emoties, doelen stellen, Familieopstellingen en het starten en runnen van een bedrijf zonder schade toe te brengen aan je mental health. Interesse? Stuur een mail naar info@theschoolofmentalhealth.com of plan via onderstaande button een kennismaking. Dan bel ik jou op de afgesproken dag en tijd. Ik kijk er naar uit om samen mental health bespreekbaar te maken.

Waar help ik bedrijven bij?

ORGANISATIEOPSTELLINGEN

Blokkade binnen je bedrijf/team? Middels een opstelling wordt er direct duidelijk waar de blokkade echt zit en hoe er weer aan de balans gewerkt kan worden. Tarief is vanaf €600,-.

WORKSHOPS

Samen met jou kijk ik wat de behoefte is binnen het bedrijf/team. Aan de hand van deze behoefte kan ik een workshop geven. Klik hier voor meer info of plan een kennismaking in. Tarief is vanaf €900,-.

PRESENTATIES

Zoek je een spreker voor een live of online event? Ik geef regelmatig key notes, presentaties en masterclasses over diverse onderwerpen rondom mental health. Tarief is vanaf €600,-

(Visited 99 times, 1 visits today)