Hoe zet je de juiste stappen richting jouw verlangen?

GRATIS E-BOOK

VOLG JE VERLANGEN

Je passie volgen klinkt misschien mega cliché. Maar het is bewezen dat mensen die weinig tot niks met hun passie doen meer last hebben van negatieve gevoelens, gedachten en stress klachten. Je diepste verlangens zijn je wegwijzer en roepen je op om te genieten van het leven en de beste versie van jezelf te worden. Helaas hebben we geleerd om meer met ons ratio bezig te zijn. Te veel in je hoofd zitten en vaak keuzes maken vanuit je “gezonde verstand” kan je juist soms heel erg in de weg zitten wanneer je jouw doelen wilt behalen. Het gevolg van te lang (of altijd) je ratio volgen, is het niet echt voelen wat jouw verlangens zijn, deze niet durven te volgen en je voelt daardoor ook niet altijd wat de juiste volgende stap is. 

  • Leer uit je hoofd te komen en een sterke verbinding te maken met je onbewuste brein.
  • Onderzoek wat je verlangens zijn.
  • Leer oplossingsgericht te denken.
  • Kom erachter wat je hulpbronnen zijn en welke je nodig hebt om je doelen en dromen te behalen. 
  • Kom direct in actie door een plan te maken die je écht helpt bij het behalen van je doelen en dromen. 
  • Inclusief visualisatie en schrijfopdrachten. 

Wat zeggen anderen?

Eliza Agten - Eigenaar Startbird

“Dit e-book heeft mij geholpen om in te zien wat ik belangrijk vind, lastig vind, naar verlang en wat mijn doelen zijn. Ik leef te veel in mijn hoofd en vind het lastig om uit mijn hoofd te komen. Ik benader daardoor situaties vaak eerst met mijn hoofd en daarna pas met mijn gevoel. Maar je passie is volledig je gevoel, en hetgeen waar je hart ligt. Het is/was voor mij erg belangrijk om deze verbinding met wat ik echt wil opnieuw te voelen. Dit e-book leert je om alles wat al in je zit uit je te halen waardoor je weer echt je passie gaat volgen en geeft leven naar je verlangens. Dit e-book geeft je hier inzicht over door de hele fijne schrijfopdrachten en visualisaties. Een dikke aanrader dus!”

Wie is juf Anaïta?

Ik ben Anaïta Nasser (30 jaar). Ik ben Systemisch Therapeut, NLP master, ervaringsdeskundige, life coach en eigenaar van The School of Mental Health. Ik leer anderen hoe zij sneller en gemakkelijker mentaal kunnen groeien zodat ze uiteindelijk hun verlangens, hetgeen waar ze altijd van hebben gedroomd kunnen realiseren vanuit rust en (zelf)vertrouwen.

Het gekke is dat The School of Mental Health is ontstaan uit een trauma. Elke belemmerende gedachte, pijn, angst, perfectionisme of zelfs trauma is te transformeren naar een betekenisvolle en waardevolle toekomst. Als je je belemmerende gedachten, angsten en onzekerheden kunt transformeren dan geloof ik dat je uiteindelijk alles kunt waarmaken waar je zo erg naar verlangt.

KLAAR OM JE
VERLANGEN TE VOLGEN?

Download gratis deze ultieme e-book voor het (her)ontdekken van jouw passie, diepste verlangens en dromen. Het leven in niet oneindig. Verspil niet je tijd om voor iemand te werken die je mwhua vind of werk te doen dat niet dichtbij jou staat of weinig tijd vrij te maken voor je passie en voor hetgeen wat je écht gelukkig maakt. Goed voor je mentale gezondheid zorgen betekent jezelf het allerbeste gunnen en geven. Je verlangen volgen betekent dat je daardoor ook het juiste pad zult bewandelen richting jouw droomleven. Deze e-book helpt jou om de eerste en juiste stap te zetten

(Visited 815 times, 1 visits today)