Wil jij ondernemen vanuit rust en vertrouwen?

GRATIS MASTERCLASS

HEAL & GET RICH

  • Masterclass van 60 minuten met boordevolle NLP technieken om je belemmerende overtuigingen te tackelen.
  • Start vandaag een onderneming, side hustle of zet de volgende belangrijke stap in jouw onderneming vanuit rust en (zelf)vertrouwen.
  • Leer te dealen met emoties, angsten, perfectionisme en het maken van lastige keuzes.
  • Leer hoe je contact maakt met je onderbewuste.
  • Leer beter voor jezelf te zorgen waardoor je jouw klanten nog beter kunt helpen. Betere mond-tot-mond reclame levert uiteindelijk 80% van je omzet.
  • Leer hoe je jouw onderneming kunt laten groeien.
  • Leer te ondernemen vanuit je hart en intuïtie door direct na deze sessie meer in verbinding te staan met jezelf.
  • Inclusief 2 visualisaties en 2 schrijfopdrachten.
  • Inclusief voorbeelden van mensen die NLP Life Coaching hebben gevolgd.
  • Inclusief een win actie en gratis mental health journaling printables

Wat zeggen anderen?

Eliza Agten - Mede-eigenaar Vlagmedia

Tijdens de masterclass neemt Anaïta je in 1 uur mee in haar wereld. Ik ben me nu veel bewuster van mijn emoties. Ik heb veel geleerd over bewust en onbewust gedrag en patronen. Het is belangrijk om je eigen blokkades en triggers te leren kennen zodat je er beter mee kunt dealen. Zo ben ik erachter gekomen wat mij ervan weerhield om wat meer zichtbaar te zijn met mijn bedrijf. Door Anaïta haar masterclass heb ik nu meer durf en laat ik mij niet meer lijden door mijn patronen die eerst mij ervan weerhielden meer zichtbaar te zijn. Ik raad iedereen deze masterclass aan die meer inzicht wilt in zijn eigen gedrag en emoties. Want door zelf te groeien, groeit je zelfvertrouwen en zichtbaarheid en daarmee dus ook je bedrijf en zijn de mogelijkheden eindeloos!

Vera Vergunst - Eigenaar Concept.0907

Anaïta heeft mij zo fijn geholpen. Ik had extra motivatie nodig en het van een afstandje kunnen bekijken naar mijzelf en mijn doelen. Daarnaast wilde ik heel graag wat meer rust in mijn hoofd krijgen. We hebben samen een oefening waarbij je heel helder je de gewenste situatie in kaart brengt. Dat gaf zo’n helder beeld van wat ik wil. Het liet mij vooral zien dat het eigenlijk heel dichtbij kan zijn, dat mijn doelen helemaal niet zo ver weg lijken. Anaïta heeft mij vooral laten inzien dat mijn doelen helemaal niet zo ver zijn als ik dacht en dat ik alles in mij heb om ze waar te kunnen maken. Ik had na de sessie met Anaïta direct zin om aan de slag te gaan. om straks te kunnen zeggen: ik heb het geflikt! 

Wie is juf Anaïta?

Ik ben Anaïta Nasser (29 jaar). Ik ben NLP Life Coach, eigenaar van The School of Mental Health en ervaringsdeskundige (trauma en angststoornis). Ik leer anderen hoe zij sneller en gemakkelijker mentaal kunnen groeien zodat ze uiteindelijk de onderneming (en het leven) waar ze altijd van hebben gedroomd kunnen starten vanuit rust en (zelf)vertrouwen.

Het gekke is dat The School of Mental Health is ontstaan uit een trauma. Elke belemmerende gedachte, pijn, angst, perfectionisme of zelfs trauma is te transformeren naar een betekenisvolle en waardevolle toekomst. Als je als ondernemer of wannabe ondernemer je belemmerende gedachten, angsten en onzekerheden kunt transformeren dan geloof ik dat je uiteindelijk anderen NOG beter kan helpen waardoor je uiteindeljk ook meer winst gaat behalen omdat zij jou weer sneller zullen aanbevelen. Zorg jij goed voor jezelf? Dan groeien jouw klanten indirect ook met je mee.

KLAAR VOOR MEER
RUST EN VERTROUWEN?

Volg deze gratis masterclass voor meer rust en (zelf)vertrouwen. Wanneer jij goed zorgt voor jezelf door je patronen te doorbreken op een dieper niveau, dan zorg je ook weer beter voor je (toekomstige) onderneming en je klanten. Deze masterclass is compleet door de handige NLP technieken, visualisaties en schrijfopdrachten die je ter plekke maakt. Je laat niks links liggen en maakt een sterke verbinding met je onderbewuste. 

(Visited 989 times, 2 visits today)