Wil jij beter leren omgaan met je negatieve emoties?

GRATIS STAPPENPLAN

In 5 stappen leren omgaan met

EMOTIES

  • Vergroot je bewustzijn en zelfliefde en ontdek wat jouw triggers zijn.
  • Leer uit je hoofd komen en een sterke verbinding te maken met je onbewuste.
  • Leer middels een fijne visualisatie hoe jij je emoties kunt toelaten zonder dat je nare herinneringen/gebeurtenissen erbij moet halen.
  • Leer emotionele blokkades in je lijf op te heffen.
  • Leer het verschil tussen verschillende emoties.
  • Leer contact te maken met je onbewuste en daar te onderzoeken wat je emoties je écht willen vertellen.
  • Leer visualiseren en contact te maken met je emoties.
  • Ontdek hoe je controle blijft houden over je emoties.
  • Inclusief visualisatie en schrijfopdracht.

Wat zeggen anderen?

Dit is echt een hele fijne stappenplan die heel helder laat zien dat emoties er gewoon mogen zijn. Heb jij net als ik het gevoel dat je niet weet waar bepaalde emoties vandaan komen? Dan raad ik je echt aan om het stappenplan te downloaden zodat jij er ook achter kunt komen wat jouw triggers zijn en wat het verschil is tussen bijvoorbeeld primaire en secundaire emoties. Ik ben er achtergekomen dankzij dit stappenplan wat mijn triggers en pijnpunten zijn. Wat ik ook fijn vind is de visualisatie opdracht in deze stappenplan. Ik weet door deze visualisatie nu heel goed te benoemen wat ik met welke emotie moet en kan doen en waar ze vandaan komen. Ik ben enthousiast! Ga aan de slag met dit stappenplan, maak gebruik van alle waardevolle kennis die Anaïta deelt! 
Eliza Agten
26 jaar

En wat zeggen anderen nog meer?

Wie is juf Anaïta?

Anaïta Nasser is NLP Life Coach en founder van The School of Mental Health. Via haar school en coaching praktijk helpt ze mensen bij het leren omgaan met emoties en kennis bij te brengen over hoe je meer rust en vertrouwen kunt toelaten in je mind, lijf, leven en onderneming. Wil jij op een fijne manier direct aan de slag met je emoties? Download dan het gratis stappenplan “In 5 Stappen Leren Omgaan met Emoties”.

KLAAR VOOR MEER CONTROLE?

Download gratis deze handige stappenplan en krijg meer controle over je emoties en over je geluksgevoel. De kunst van het leven is om met je eigen flow mee te varen. Tegen de stroming in varen zal je steeds meer en meer uitputten. Leer de flow van je emoties te volgen zodat ze jouw interne wegwijzers worden. Hierdoor zal de stroming aangenaam zijn en voel jij je meer “in control”!

(Visited 2.992 times, 1 visits today)