Je bent te druk bezig met van alles en nog wat. En wanneer je eindelijk aan self-care doet voel je toch nog steeds spanning in je lijf. Je hebt al het een en ander gedaan aan zelfontwikkeling maar je weet dat je nog wel wat dieper zou moeten gaan.

Je merkt dat je veel aan het piekeren bent, daardoor voelt het alsof je je nauwelijks kunt ontspannen en werk gedaan krijgt. Je merkt dat je soms tegen een muur oploopt.

Het piekeren overweldigt je regelmatig, waardoor je nog meer stress ervaart en dit reageer je dan weer af op de mensen om je heen. Waar je je juist voorgenomen had om meer verbinding en liefde te voelen voor je naasten, stagneert dat juist en loop je jezelf compleet voorbij.

Je zit vast in een vicieuze cirkel van gepieker, onrust en spanning. Het ontbreekt je aan kennis, geduld, overzicht, rust en zelfliefde.

Deze intensieve online cursus van 6 weken, speciaal voor mensen die houden van persoonlijke ontwikkeling, gaat je helpen om meer rust, balans en zelfliefde toe te laten.

LOOP JE HIER TEGENAAN?

 • Je loopt 24/7 te piekeren. Waardoor je niet goed kunt ontspannen.

 • Je wilt graag verder met je persoonlijke ontwikkeling maar je neemt er nooit echt voldoende de tijd voor en verliest snel je focus. Hierdoor kom je niet echt verder, je voelt dat je vastzit en tegen een muur aanloopt.

 • Je voelt je vaak gestresst. Zelfs als je rust neemt, op je slaap let en voldoende self care inplanned.

 • Je weet eigenlijk heel goed wat je moet doen om het gepieker en de onrust te stoppen. Je mag meer loslaten, meer genieten en leven in het moment. Ondanks de kennis die je hebt doe je het toch niet en staat dit je groei in de weg.

 • Je hebt geen grip op het gepieker en de onrust. Soms voel je je een slaaf van je eigen gedachten.

 • Je hebt niet genoeg tijd om volledig te kunnen ontladen waardoor je regelmatig je gedachten en gevoelens opkropt .

Het is mogelijk om dit te doorbreken. Met deze online cursus krijg je meer rust, balans en zelfliefde. Zelfs in tijden van chaos zul je precies weten wat je moet doen. Hierdoor kun je verder groeien.

Hi, Ik ben Anaïta

Ik ben Anaïta (30 jaar) en ik ben Systemisch Therapeut, NLP master coach, life coach en ervaringsdeskundige. Ik heb altijd geworsteld met rust, balans, zelfliefde en het controleren van mijn emoties. Inmiddels kan ik mezelf the Queen of Emotions noemen. In mijn 1-op-1 transformatie trajecten heb ik al velen mogen helpen om meer in balans te komen, hun zelfliefde te vergroten en een leven te creëren waar ze voldoening uit halen.

WAT GA JE BEREIKEN

 • Je krijgt meer rust in je lichaam en in je hoofd en je zult ook in tijden van chaos weten hoe je weer terugkeert naar de rust en acceptatie.
 • Je voelt je meer in balans doordat je meer in verbinding staat met je jezelf en daardoor niet meer over je grenzen gaat.
 • Ik leer je hoe je met een open en liefdevolle houding met je negatieve emoties omgaat.
 • Ik leer je alles over emoties en hoe je ze voor je kan laten werken ipv tegen je.
 • Je kunt veel sneller en makkelijker loslaten en je leeft meer in het moment waardoor je dieper kunt ontspannen.
 • Je voelt meer (zelf)liefde en (zelf)vertrouwen in jezelf en het leven.
0
MODULES
0
WEKEN
0
EMOTIES
0
LIVE SESSIES
0
WERKBOEKEN
0
VIDEO'S
0
BONUSSEN
0
EXTRA LIVE SESSIES

WAT GAAN WE DOEN

Ik ga jou op een praktische manier helpen om meer rust, balans en zelfliefde te voelen.

De MASTER YOUR EMOTIONS online cursus bestaat uit 5 belangrijke elementen: de 4 B’s & 1 M. Boosheid, bedroefdheid, bangheid, blijheid en minderwaardigheid. Door in 6 weken aan de slag te gaan met deze krachtige primaire emoties kun je ongezonde patronen doorbreken en gezonde patronen aanleren. Door op een gezonde en liefdevolle manier met je emoties om te gaan zullen emoties minder aandacht van je vragen waardoor je meer ontspanning zult voelen.

The School of Mental Health wilt jou onderwijzen in de belangrijkste lessen die je eigenlijk op school had moeten leren. Daarom zul je veel kennis en uitleg vinden maar ook praktische oefeningen.

Let’s go back to school!

DE ONLINE MODULES

VOORBEREIDEN

Hier gaan je onderzoeken wat jouw triggers en overtuigingen zijn en ga je alvast oefenen met het loskoppelen van je mind met je emoties.

MODULE 1 BOOSHEID

Je kunt het nauwelijks onderdrukken. Waarom voelt boosheid vaak zo krachtig en overheersend? Je moet in actie komen. Maar waarom en hoe, precies dit ga je onderzoeken in module 1.

MODULE 2 BEDROEFDHEID

Verdriet bracht ontlading, heling en verbinding met jezelf maar ook met anderen. Leer verdriet te voelen zonder bemoeienis van oude gebeurtenissen en andere oordelen in module 2.

MODULE 3 BANGHEID

De intentie van angst komt vanuit een bron van liefde. Het wil ons vaak beschermen en waarschuwen. Angst wil je erop attenderen dat je nu niet op je oude, vertrouwde patronen kunt rekenen. Module 3 leert je hoe je brein in elkaar steekt en om anders te kijken naar angst.

MODULE 4 MINDERWAARDIGHEID

Schuldgevoel is het product van het persoonlijk en collectief geweten. Onderzoek in module 4 welke normen en waarden, regels, overtuigingen of verwachtingen gekoppeld zijn aan jouw schuldgevoelens. En creëer een nieuwe liefdevolle waarheid voor jezelf.

MODULE 5 BLIJHEID

Vreugde komt even bij je bevestigen dat het goed met je gaat, dat je goed bezig bent en zo door mag blijven gaan. Hoe meer ruimte je kunt maken voor de "zware" emoties, hoe meer je blijheid kunt ervaren en je meer ontspannen en in balans zult voelen.

INSTAGRAM LIVE SESSIES

In deze online cursus heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen, en je inzichten te delen tijdens de Instagram live sessies. De focus ligt op het bespreken van de stof en elkaar accountable houden om het echt aan te gaan en te groeien. Met je mede-cursisten en mij komen we tot een oplossing op je vragen en problemen. Deze online sessies zijn echt bedoeld om je verder te helpen.

Opname wordt gedeeld voor als je het wilt terugkijken en/of er niet bij kan zijn. De opname zal gedeeld worden via de besloten groep. De online sessies zijn alleen bedoeld voor de groep die op dat moment allemaal tegelijk starten. Het is een veilige groep waar respect en privacy vooropstaat. Tevens zal er voldoende ruimte worden gemaakt voor je vragen en zul je ook inzicht krijgen vanuit het proces van een ander en van dat van mij. Je zult je niet alleen voelen tijdens de online cursus. 

Iphone Device Fashion Create Collection Store App Paper Story

DATA & TIJDEN

1 maart dinsdag 10:00 tot 10:30 kick-off

2 maart woensdag 20:00 tot 21:00

9 maart woensdag 20:00 tot 21:00

16 maart woensdag 20:00 tot 21:00

23 maart woensdag 20:00 tot 21:00

30 maart woensdag 20:00 tot 21:00

6 april woensdag 20:00 tot 21:00 

13 april 10:00 – 10:20 afsluiting

BONUSSEN

familieopstellingen

1-DAAGSE LIVE FAMILEOPSTELLINGEN

T.w.v. €137,-. Naar keuze kun je één zondag meedoen met een 1-daagse Familieopstellingen groepsdag in Alphen a/d Rijn. Je mag dan je vraag inbrengen en opstellen. Ook kun je andere opstellingen zien en als representant worden gevraagd.

familieopstellingen

1x 1-OP-1 COACHING

T.w.v. €150,-. Tijdens een individuele sessie stem ik af op jouw proces, behoeften en vraagstuk. We zetten NLP, hypnose, Familieopstellingen in om aan jouw (onverwerkte) emoties te werken. Naar keuze online via Zoom of live bij mij in Alphen a/d Rijn.

familieopstellingen

MEDITATIEBUNDEL

T.w.v. €50,-. Diverse meditaties die je levenslang kunt inzetten. Meditaties voor het uit je hoofd komen, innerlijke kind, Familieopstellingen en een rustgevende meditatie om onverwerkt emoties in je lichaam op te sporen en weer los te laten.

WAAROM DEZE CURSUS UNIEK IS

 • Je neemt door de cursus de tijd om je emoties te doorvoelen, verwerken en los te laten.
 • Je krijgt heel veel kennis en waarde voor een extreem laag bedrag.
 • De cursus is een module uit mijn 1-op-1 online programma HEAL & GET RICH.
 • Je doet eenmalig de investering en behoudt levenslang toegang tot alles live sessies, werkboeken, video’s en meditaties.
 • Tijdens de live dagen doe je levensveranderende inzichten op door Familieopstellingen.
 • Ik geef deze cursus maar 2x per jaar.

SCHRIJF JE IN

voor maar €377

6 weken toegang

8 live sessies incl. opname

7 werkboeken en 8 video’s in eigen leeromgeving

Levenslang toegang tot besloten Instagram groep 

+ 3 bonussen waarvan:

– 1x individuele sessie
en
– 1-daagse live Familieopstellingen (groep)
en
– een meditatiebundel (levenslang toegang)

ERVARINGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?

Je krijgt na het bestellen van de cursus direct toegang tot de leeromgeving en de inhoud zal elke week worden aangevuld. Dit om te voorkomen dat je te snel door de stof gaat. Ik wil echt dat je je compleet kunt focussen op 1 thema/emotie per week. Na het bestellen ontvang je ook een bevestigingsmail waar je de naam van de besloten account zult ontvangen. Je dient daarna een volgverzoek in te dienen. Ik check dan jouw betaling en zal je toelaten tot de besloten Instagramgroep.

Kan ik vragen aan jou stellen?

Yes dat kan in de live sessies, in de besloten Instagram groep, je mag mij je vraag DMen en je krijgt de mogelijkheid om mij live te spreken. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Reken op ongeveer 2 uur per week en 10/15 minuutjes per dag.
Het zijn 6 intensieve cursus weken, dus plan hier echt tijd voor in.

Ik kan niet in maart. Krijg ik dan nog toegang tot alle modules?

Je behoudt levenslang toegang tot de werkboeken, video’s, meditaties en de live video’s.

Ik kan niet bij de live sessie(s) aanwezig zijn. En nu?

Je kan de live sessies altijd terugkijken en je vragen insturen voor als je er niet bij kunt zijn.

Is de prijs inclusief btw?

Ja, de investering is inclusief btw.

Ik heb een andere vraag.

Mail dan even naar info@theschoolofmentalhealth.com

(Visited 2.294 times, 2 visits today)