LEEF VANUIT RUST EN VERTROUWEN

COACHING

MET ANAÏTA

Tijdens het 1:1 coachingtraject gaan we aan de slag met inzicht verkrijgen in jouw emotionele triggers en onbewuste belemmerende patronen en emotionele blokkades. Om deze vervolgens middels heldere stappen te doorbreken en nieuwe bekrachtigde, gezonde patronen aan te leren zodat jij vanuit rust, (zelf)vertrouwen en kracht aan jouw droomleven kunt werken. 

Klinken deze struggles bekend?

Je bent gedreven maar het voelt alsof iets niet helemaal klopt.
Je weet dat je meer mag loslaten en meer mag genieten.

Je bent relatief gezien gezond. Maar je voelt je vaak futloos en moe.
Alsof je een hele zware last op je schouders draagt.

Je bent wel oké met je leven maar je voelt je emotioneel niet helemaal oké. Je voelt je eerder verdwaald en vraag jezelf vaak af “wie ben ik nou echt en wat wil ik nou echt?”. 

Je wilt in je kracht staan, je skills en je ervaringen inzetten om een betere jij te worden. Maar “hoe?” en “wat is de juiste volgende stap?” vraag je je onbewust vaak af.

Je weet dat verantwoordelijkheid nemen over je leven belangrijk is om gelukkig te zijn. Je weet het en je voelt het. Maar een hardnekkige patroon houdt je tegen.

Je droomt groots over de volgende stap maar in praktijk blijf je het moeilijk vinden om je doelen te behalen. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor groei, het is tijd om echt eens te kiezen voor jezelf!

Zij gingen je voor

Wordt de baas over je emoties en je dromen

Video afspelen

1:1 COACHINGTRAJECT

WAT LEVERT HET OP?

Je voelt je mentaal krachtig en in controle

Je ervaart minder stress en onzekerheid

Je leeft vanuit zelfvertrouwen

Je leert oude pijn los te laten

Je doorbreekt je oude belemmerende patronen

Je weet precies wat je wilt en vertrouwt meer op je gevoel

De verbinding met jezelf en met andere versterkt en verbetert zich

Je hebt meer zelfkennis, je weet wie je echt bent 

Je creëert een leven die echt bij jou past

EN WAT NOG MEER?

RUST

MOED

ZELFLIEFDE

VERTROUWEN

HELDERHEID

MISSIE

Het 1:1 coachingtraject geeft antwoord op de volgende vragen

JOUW VRAGEN

Wie ben ik en wat wil ik?

Hoe krijg ik controle over mijn emoties?

Hoe zorg ik dat ik minder denk en meer doe?

Hoe laat ik me minder beïnvloeden door negatieve dingen in het leven?

TRAJECT OPTIES

Je krijgt 6 of 12 maanden aan intensieve begeleiding van een gecertificeerde NLP coach, Systemisch Therapeut en ervaringsdeskundige. We gaan flink de diepte in, so buckle up! Hardnekkige belemmerende patronen worden alleen doorbroken als je lef hebt om deze aan te pakken. 

Het traject van 6 of 12 maanden is dus echt alleen voor mensen die er klaar voor zijn om grote stappen te zetten. Plan een kennismaking in om te ontdekken of jij hier 100% klaar voor bent. 

Een 1-op-1 coachsessie duurt 60 minuten en wordt online gehouden via zoom of offline/live in een veilige omgeving in Alphen a/d Rijn (andere locatie is bespreekbaar).

Je gaat tussen de sessie ook flink aan de slag met schrijfopdrachten, journalen en andere oefeningen. Voor snelle groei dien je je huiswerk bij mij vooraf elke sessie in te leveren per mail. We kunnen daardoor heel gericht tijdens de sessie aan de slag met jouw verlangens en uitdagingen.

Tijdens het traject van 6 of 12 maanden ontvang je mijn intensieve begeleiding wat ook inhoudt dat je onbeperkt gebruik kunt maken van e-mail support. Vragen over je huiswerk, de sessies, bepaalde uitdagingen kun je bij mij indienen. 

Ik geloof dat je pas echt grote stappen kunt maken wanneer je leert om hulp te vragen. Tijdens het traject ga je dit direct met mij oefenen. 

Tijdens het traject maak ik afgestemd op jouw uitdagingen en dromen gepersonaliseerde meditaties, hypnoses, visualisaties, oefeningen en huiswerkopdrachten.

Wat komt er nog meer aan bod tijdens het traject? We gaan aan de slag met Systemisch Werk en Familieopstellingen. Zie het als een intensieve deep dive in het ontstaan van jouw belemmerende patronen. Door Familieopstellingen krijg je meer inzicht in waar jouw obstakels vandaan komen en hoe we deze kunnen doorbreken zodat je pad vrij van hindernissen is en smooth verloopt richting al jouw dromen, doelen, wensen en verlangens!

REFORMATION

– 6 maanden traject
6 keer 1-op-1 sessie van 60 minuten live/online
– Maatwerk sessies, visualisaties en hypnose
– Onbeperkt e-mail support gedurende het traject
– Onbeperkt feedback op huiswerkopdrachten
– Uitgebreid intake formulier en een patronen test
– 7 uitgebreide online modules:
HEAL & GET RICH
– Betalen in termijnen mogelijk

BONUS:
– 7 online bonus modules van verschillende experts
– Toegang tot online cursus MASTER YOUR EMOTIONS
– Evaluatie gesprek van 30 minuten

TRANSFORMATION

– 12 maanden traject
12 keer 1-op-1 sessie van 60 minuten live/online
– Maatwerk sessies, visualisaties en hypnose
– Onbeperkt e-mail support gedurende het traject
– Onbeperkt feedback op huiswerkopdrachten
– Uitgebreid intake formulier en een patronen test
– 7 uitgebreide online modules:
HEAL & GET RICH
– Betalen in termijnen mogelijk

BONUS:
– 7 online bonus modules van verschillende experts
– Toegang tot online cursus MASTER YOUR EMOTIONS
– Evaluatie gesprek van 60 minuten

WIL JE MEER INFO AANVRAGEN?

Dat kan altijd! Ik zal proberen binnen 48 uur te reageren en dan zal ik je tevens direct laten weten of er een wachtlijst is.

Je kan mailen naar info@theschoolofmentalhealth.com

VOORPROEFJE?

Volg dan de gratis masterclass

Voor meer rust en vertrouwen. Hoe beter jij voor jezelf zult zorgen hoe grotere stappen je kunt zetten richting jouw dromen en doelen.

WIE IS JUF ANAÏTA?

Na heel veel oefenen in loslaten, vergeven en pijn verwerken kan ik nu zeggen dat ik 100% van mijzelf en zelfs van de mensen die mij pijn hebben gedaan hou. 

Doordat ik verantwoordelijkheid nam over mijn eigen mentale gezondheid heb ik de relatie met mezelf en anderen kunnen helen.

Door mijn traumatische verleden ben ik dit werk gaan doen en help ik nu als ervaringsdeskundige en gecertificeerd NLP master coach anderen op hun reis naar mentale gezondheid. Door te investeren in mijn mentale gezondheid voel ik mij nu zelfverzekerd, in balans en veerkrachtig. Ik neem de leiding over het creëren van mijn droomleven en dat gevoel van geluk gun ik anderen ook. 

Werken aan je mentale gezondheid is een investering voor de rest van je leven

Mijn verleden heb ik geen grip op, maar door mijn verleden heb ik geleerd te helen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn toekomst.

 Wil jij van mij leren hoe je mentaal groeit?

Plan dan via onderstaande button een kennismaking.

DIT KRIJG JE...

 

 • intensieve 1:1 begeleiding
 • online programma HEAL & GET RICH
 • feedback op de opdrachten
 • NLP oefeningen
 • meditaties
 • hypnose (ook de opname)
 • time line therapy
 • mindfullness
 • familieopstellingen
 • systemisch werk
 • e-mail support

MODULES

MODULE 1

PATRONEN HERKENNEN

In deze module ga je aan de slag met het onderzoeken en observeren van je belemmerende overtuigingen, je (aangeleerde) patronen. Verder ga je ook onderzoek doen naar patronen vanuit je familiesysteem.

MODULE 2

PATRONEN ERKENNEN

Hier zet je de eerste stappen richting het toelaten van emoties en leer ik je hoe je je belemmerende overtuigingen omkeert.

MODULE 3

PATRONEN GENEZEN

Om jezelf te kunnen verlossen van pijn en onvrijheden is het belangrijk dat je hetgeen wat pijn doet gaat leren toelaten. 

MODULE 4

PATRONEN HELEN

Hier leer je jezelf te bevrijden van belemmerende emoties en oud zeer. Je leert hoe om te gaan met emoties op een gezonde manier.

MODULE 5

PATRONEN DOORBREKEN

Door middel van Familieopstellingen leer je jouw patronen compleet te doorbreken, leer je het lot te accepteren om zo meer kracht, vrijheid en liefde te voelen.

MODULE 6

PATRONEN AANLEREN

Ik leer je hier hoe je nieuwe, positieve patronen jezelf aanleert. Zodat je na het traject jezelf kunt coachen.

MODULE 7

VOLG JE VERLANGEN

Hier gaan we aan de slag met het creëren van een toekomst waar je voldoening uit haalt. Ook leer ik je hoe je haalbare en motiverende doelen voor jezelf creëert. 

BONUS 1

ENERGIEMANAGEMENT

Je leert van mij een handige techniek aan de hand van handige printables om zo altijd optimaal je energie te behouden. 

BONUS 2

WORKLIFE BALANCE

Gastexpert Robin van der Aa is lifecoach en expert op het gebied van minder werken, meer ontprikkelen en echt doen wat je leuk vind. 

BONUS 3

LICHAAMSTBEWUSTZIJN

Ons lichaamsbewustzijn is onderontwikkeld waardoor we teveel in ons hoofd leven. Yoga master en healer begeleid je door de prachtige oefeningen.

BONUS 4

EMOTIE ETEN

Doorbreek emotie eten door te leren van expert, coach en ervaringsdeskundige (eetstoornis) hoe je gezond omgaat met eten en het willen onderdrukken van negativiteit.

BONUS 5

BREATH WORK

We leven te veel in ons hoofd wat veel spanningen veroorzaakt in ons lichaam. Vaak ook doordat we verkeer ademen. Laat je lichaam loskomen van spanningen, oud zeer en leer volledig in je lichaam te komen. 

BONUS 6

GUT HEALTH

Je darmen zijn je tweede brein. In je darmen wordt het gelukshormoon serotonine aangemaakt. Zorg je goed voor je darmen dan voel je je vaak ook veel beter en positiever. 

BONUS 7

ROADMAP TO SUCCESS

Masterclass waarin ik jou meeneem in hoe je door te reflecteren elimineert wat je niet meer wilt en aantrekt waar je zo erg naar verlangt.

FAQ

HOE WERKT EEN 1:1 COACHINGTRAJECT?

Plan eerst een gratis telefonische kennismaking in via deze link KLIK HIER. Ik bel jou dan op de afgesproken dag en tijd. Tijdens dit telefoongesprek ontvang je concrete tips, kun je checken of we een klik hebben, al je vragen stellen aan mij en onderzoeken we samen jouw doelen. Als we een klik hebben en een match zijn dan bepalen we hoeveel sessies je nodig hebt om tot jouw doelen te komen. Tijdens de sessies gaan we concreet aan de slag met jouw doelen. Voordat we het traject starten ga je eerst aan de slag met het invullen van een uitgebreid intake formulier en patronen test. Door dit vooraf te doen komen we tijdens de eerste sessie direct tot de kern. 

Tijdens de sessie/traject staat NLP centraal (Neuro Linguïstisch Programmeren). Je leert hoe je jouw intern aanwezige hulpbronnen activeert waardoor je weer in contact komt met je eigen kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen zonder snel terug te vallen in oude gewoonten en last te hebben van pijn uit het verleden en gepieker voor de toekomst.

De meesten gaan voor een online 1:1: coachsessie via Zoom of Whatsapp Video of Facetime. Dit komt omdat velen het fijn vinden om gecoacht te worden vanuit hun vertrouwde omgeving. Vaak is het dan makkelijker om je open te stellen en na de sessie direct wat rust te pakken en even bij te komen. Verder heb je dan geen reiskosten en reistijd waar je rekening mee hoeft te houden. Mocht je een keer live/offline een 1:1 coachsessie willen ervaren dan ben je van harte welkom in Alphen aan den Rijn, waar je thuis bij mij in een rustige en veilige omgeving de sessie kan komen ervaren. 

Na elke sessie ontvang je concrete huiswerk opdrachten. Tussen de sessies door ga je dus tevens flink aan de slag. En je hebt gedurende het traject onbeperkt e-mail support. Je krijg gedurende het traject 100%  mijn aandacht, support, sturing, opdrachten en oefeningen mee. Tijdens de sessie stem ik ook de visualisaties, meditaties, hypnoses, NLP technieken en oefeningen op jou af. Vanuit daar kom je dieper in verbinding met je onbewuste en kunnen we patronen gaan doorbreken en nieuwe bekrachtigende patronen aanleren. 1 maand na het traject plannen we een evaluatiegesprek in van 30 minuten om even te checken hoe het gaat en in hoeverre je alles wat je hebt geleerd hebt geïntegreerd in je leven

IS COACHING IETS VOOR MIJ?

Coaching bij mij is alleen iets voor jou als je verantwoordelijkheid durft te nemen over je eigen mentale gezondheid en graag mentaal wil groeien. The School of Mental Health, de naam zegt het al. Coaching bij mij is iets voor jou als je graag meer wil leren, doorgroeien, kennis opdoen en deze kennis direct in de praktijk wil brengen. Tijdens het coaching traject geef ik afgestemd op jouw doelen concrete huiswerken en opdrachten mee zodat je sneller slaagt voor het examen van je leven: het versterken van je mentale gezondheid. Alles wat men had moeten leren op school leer je hier in de school voor veerkracht. KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen verder om te onderzoeken of coaching 2.0 iets voor jou is en of je er klaar voor bent. En je kunt ook een voorproefje nemen door de gratis masterclass te volgen KLIK HIER. Daar leg ik uit hoe je jouw grootste doelen vanuit rust en vertrouwen kunt behalen.

WAT VOOR RESULTAAT KAN IK VERWACHTEN?

Je voelt je mentaal krachtig en in controle. Je ervaart minder stress en onzekerheid. Je leeft vanuit vertrouwen en zelfvertrouwen. Je leert oude pijn los te laten. Je doorbreekt je oude belemmerende patronen. Je weet precies wat je wilt en vertrouwt meer op je gevoel. De verbinding met jezelf en met andere versterkt en verbetert zich. Je hebt meer zelfkennis, je weet meer wie je echt bent. Je creëert een leven die echt bij jou past. Meer testimonials en resultaten zien? KLIK HIER.

IK HEB GEEN (HEFTIGE) KLACHTEN, IS COACHING IETS VOOR MIJ?

Jazeker! Iedereen heeft een fysieke en mentale gezondheid en dromen en doelen. Mits je verantwoordelijkheid wilt nemen om je mentale gezondheid te upgraden en versterken en je 100% wilt gaan voor je doelen en dromen dan behoor je tot de ambitieuze groep die ik coach en die echt stappen maakt om een 2.0 versie van zichzelf te worden die leeft vanuit rust, kracht en (zelf)vertrouwen. Wil jij even kennismaken met mij? KLIK HIER voor meer info.

KAN IK NIET BETER NAAR EEN PSYCHOLOOG?

Voor medisch advies en iemand die je kan helpen bij het opstellen van een diagnose zou ik eerst de hulp van je huisarts inschakelen. Ik ben niet gespecialiseerd en opgeleid om psychiatrische aandoeningen/stoornissen en zware klachten te behandelen. Ik kan je wel inspireren in wat ik zelf heb ingezet om mijn trauma’s aan te pakken en ik adviseer je altijd om een afspraak met je huisarts in te plannen om te kijken of je eerst aan de slag moet met een psycholoog.

Wat ik voor je kan betekenen en waar menig psychologen akkoord mee gaan is dat coaching bij mij fijne ondersteuning biedt. Daar waar de psycholoog stopt, pakken we bij mij verder op vanuit mijn werk als Systemisch Therapeut. We werken daarbij meer vanuit het lichaam en jouw systeem van herkomst dan vanuit je mind. We stemmen dan het coachingstraject af op jouw therapeutische ondersteuning. Mijn begeleiding matcht daar goed bij en werkt vaak verdiepend bij alles wat je leert en meemaakt bij de psycholoog. 

Ben je nog helemaal nieuw in zelfontwikkeling en vind je het moeilijk om te erkennen of zien dat je traumatische blokkades hebt? Plan dan eerst een afspraak in met je huisarts zodat deze je kan doorverwijzen naar een goede specialist. 

Voel jij je geroepen om hoe dan ook door mij gecoacht te worden, zelfs als je aan het begin staat? Dan lijkt het mij zeker fijn om je te begeleiden en coachen mits je 100% verantwoordelijkheid neemt voor je eigen mentale welzijn en je 100% inzet tijdens het traject. Werken aan je mentale welzijn vergt veel durf, lef en doorzettingsvermogen. Plan via deze link: KLIK HIER, een gratis telefonische kennismakingsgesprek in met mij. 

KAN IK COACHING COMBINEREN MET ANDERE THERAPIE?

Ja 100%! Bijna iedereen die ik coach heeft in het verleden wel iets aan zelfontwikkeling gedaan of is in therapie geweest. Een deel hiervan zit momenteel in therapie voor een burn-out, trauma verwerking, fysieke pijnklachten, angst/persoonlijkheidsstoornissen, chronische ziektes, eetstoornissen. Wanneer je dit meemaakt in je leven wil je juist alles op alles zetten om weer de rust en vertrouwen te vinden in je leven. Deze zoektocht hoef je niet in je eentje te doen. Hoe groter en sterker jouw team is, hoe sneller je zult helen. The School of Mental Health leert je alles wat je eerder op school had moeten leren: hoe je een tevreden mens wordt dat goed voor zichzelf kan zorgen. Kijk het interview met oud coachee Melissa die coaching had bij mij en daarnaast herstellende was van een burn-out, bij de psycholoog liep en een traject pijnrevalidatie volgde, klik hier voor het filmpje. Dit lijkt misschien allemaal veel wat Melissa heeft ingezet, maar haar drive om een gelukkige Melissa te worden was erg groot. Haar drive was de brandstof om een goed team neer te zetten die haar heeft geholpen om een gelukkig Melissa te worden die gaat voor haar droomleven. Wil je onderzoeken of ik in jouw team pas? KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen. 

WAARIN BEN JIJ GESPECIALISEERD?

Goed luisteren, direct verbanden leggen, de juiste vragen stellen, opstellingen begeleiden en Systemisch Werk. Hierin ben ik opgeleid. Daarnaast  heb ik in het verleden heel veel last gehad van PTSS. Denk aan angsten, paniekaanvallen, depressiviteit, somatische klachten. Hier ben ik ook zelf voor in behandeling geweest bij verschillende coaches en psychologen. Ik heb bijna 50 zelfhulpboeken gelezen, tientallen cursussen en workshops gevolgd en ik heb mijn NLP certificaat behaald bij de beste NLP opleider namelijk Mind Academy en ben ik officieel Systemisch Werk therapeut via CIVAS. Hierdoor weet ik heel goed wat niet en wat wel werkt. Wat verergert je sombere gedachten en wat zorgt juist voor een gezonde mindset? Ik leer jou de nieuwste NLP technieken zodat je deze ook na het traject zelf kunt inzetten en je eigen interne hulpbronnen kunt activeren. Naast NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en Systemisch Werk/ Familie- en organisatieopstellingen maak ik gebruik van Time Line Therapy, Familieopstellingen, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), The Work en mindfulness.

BEN JIJ NIET TE JONG OM TE COACHEN?

Ik ben 30 jaar, gecertificeerd NLP en Systemisch Therapeut, mind- en life coach en ervaringsdeskundige. Door mijn trauma’s ben ik extreem snel gegroeid en heb ik veel emotionele en mentale blokkades moeten doorbreken. De crisis die de meeste mensen tussen hun 20e en 30e krijgen, heb ik tussen mijn 10e en 20e al doorgemaakt. Ik kreeg van veel volwassenen, psychologen, coaches, healers en andere therapeuten mee dat ik voor mijn leeftijd enorm veel kennis, wijsheid en levenservaring heb. Soms zelf meer dan mensen die velen malen ouder zijn. Daarnaast zegt leeftijd en opleiding naar mijn mening niet heel veel. Ik ben gecertificeerde NLP coach, autodidact en ervaringsdeskundige. Ik heb heel veel coaching, therapie, cursussen, workshops gevolgd en wel meer dan 50 zelfhulpboeken gelezen. Ik ben bij de beste therapeuten geweest, maar heb ook van hele jonge ervaringsdeskundigen begeleiding gehad. Soms maakte ik grotere transformaties mee bij iemand met meer levenskunde in zich dan kennis over de mind. Ik weet daarom hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jouw interne wijsheid geactiveerd moet worden. Wil je alvast een voorproefje ervaren? Volg dan de gratis masterclass voor meer rust en vertrouwen bij het behalen van jouw dromen en doelen KLIK HIER.

WIE COACH JIJ?

Ik coach en transformeer zowel vrouwen als mannen naar meer rust, kracht en (zelf)vertrouwen. Ik coach voornamelijk millennials die ambitieus zijn en verantwoordelijkheid durven te nemen over hun mentale problemen en graag willen leren hoe hier mee om te gaan. Dit vergt veel moed, durf en lef. Daarom coach ik alleen mensen die hier 100% inzet tonen en niet op zoek zijn naar een quick fix of NLP trucjes. Ik coach alleen mensen die hun hoge drive willen inzetten om dichterbij zichzelf en de wereld te komen. Ik coach alleen mensen die hun plek in de wereld 100% durven in te nemen. Ik coach geen mensen die iets willen onderdrukken of omzeilen. Ik coach geen mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en vingerwijzen naar anderen en de wereld. Ik coach geen mensen die voelen dat de wereld en anderen hun opzettelijk pijn wil doen. Ik coach alleen mensen die 100% verantwoordelijkheid nemen over zichzelf. Voel jij dat het tijd is om te transformeren? Plan dan eerst een kennismaking in met mij KLIK HIER

HEB JE EEN WACHTLIJST?

We plannen eerst een kennismaking in om te onderzoeken of we een match zijn en of je klaar bent voor coaching bij mij. Als ik voel dat ik jou kan helpen en we een match zijn, dan kun je (meestal) binnen 1 a 2 maanden starten met het traject. KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen. 

WAT KOST COACHING?

Het tarief is gebaseerd op de waarde voor de groei die het jou oplevert en je doelen. Aan de hand van jouw doelen kunnen we zien hoeveel sessies je nodig hebt. Reken even goed uit wat je per jaar uitgeeft aan persoonlijke ontwikkeling (boeken, therapie, cursussen, workshops, events, meditatie apps, andere tools, etc.). De groei die je bij mij realiseert levert je 10x meer op dan alleen maar praten en lezen over je uitdagingen en verlangens. Het gevoel van kracht, rust, zelfvertrouwen die je na het coachingstraject ontvangt is meer waard dan ik ervoor vraag. Mijn meest populaire traject is het transformatie traject van 12 maanden. KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen.

WANNEER BEN IK ER KLAAR VOOR OM DEZE INVESTERING TE MAKEN?

Ik weet dat het spannend is om te investeren in coaching. I’ve been there too. Doordat ik zelf in jouw schoenen heb gestaan weet ik hoe hoog de druk bij jezelf kan liggen om je geld alleen uit te geven aan iets waarvan je weet dat het 100% resultaat oplevert. Omdat ik in jouw schoenen heb gestaan weet en begrijp ik dat resultaat belangrijk is. Om jou die resultaat al bij de eerste sessie te geven gaan we vooraf de eerste sessie direct de diepte in en heb je gedurende het traject intensief contact met mij (mits je daar behoefte aan hebt natuurlijk). Daarnaast wordt het coaching traject afgestemd op jouw doelen en wensen. Coaching bij mij betreft dus maatwerk, wat betekent dat ik veel tijd besteed aan de sessies, oefeningen, meditaties, visualisaties, hypnoses, opdrachten en online werkboeken om deze op jou af te stemmen. 

Zie de druk en spanning van het maken van deze investering als een belangrijk proces in jouw ontwikkeling. Hoe sneller jij keuzes durft te maken om beter voor jezelf te zorgen, hoe sneller je zult groeien. Ik ga jou tijdens het traject tevens leren om keuzes te maken te leren vanuit rust en vertrouwen en daar 100% achter te staan. Vraag jezelf nu even af: waar komen jouw twijfels vandaan? en wat levert het je op als je niet investeert in jezelf en wat levert je wel allemaal op als je direct goed investeert in jezelf? De reflectie van hoe jij naar geld kijkt is tevens een reflectie van je innerlijke en onbewuste wereld. Ben je onrustig, onzeker bij het maken van een belangrijke investering? Heb je veel bevestiging nodig? De ervaringen van eerdere en huidige coachees leert dat ze achteraf heel erg blij zijn met mijn coaching. Het gaf ze namelijk het vertrouwen, de rust en de kennis om hun leven zo in te richten naar hun verlangens en wensen. Iets wat naar mijn mening onbetaalbaar is. 

KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?

Bij een traject van 6 of 12 maanden is het mogelijk om in termijnen te betalen. Mail naar info@theschoolofmentalhealth.com als je meer vragen hebt hierover. 

(Visited 3.327 times, 2 visits today)