TESTIMONIALS

Marijke Kristel - Pedagogisch medewerker

Ongeveer een halfjaar geleden kwam ik via een gemeenschappelijke vriend bij Anaïta terecht. Op dat moment stond mijn leven volledig op zijn kop. Mijn moeder was ernstig ziek en ik worstelde met een loyaliteitsconflict tussen mijn twee vaders, waarvan ik er eentje pas geleden heb ontmoet. Dit zorgde bij mij voor enorm veel stress en onrust, volledige disbalans. Ik wist zelf niet eens goed meer wie ik nou eigenlijk was.. Zoveel vragen, zo weinig antwoorden. Anaïta inspireerde mij met haar eigen verhaal, dat trok mij over de streep om haar een bericht te sturen en om hulp te vragen. Al snel waren we met elkaar in contact en stond de eerste sessie gepland. We zijn nu aan het einde van de eerste drie sessies en ik sta versteld van mijn eigen kunnen, hoe een mens zich kan ontwikkelen met de juiste begeleiding. Samen met Anaïta heb ik de antwoorden op mijn vragen gevonden, zij stelde mij de juiste vragen en liet mij zelf nadenken. Ondersteunt door verschillende technieken en opdrachten heb ik weer rust gevonden en heb ik er vrede mee dat mijn leven er niet stereotype uitziet. Anaïta is een heel fijn mens die de tijd voor je neemt en altijd voor je klaar staat. Ik ben erg dankbaar voor de tijd die zij in mij heeft gestoken en welke resultaten het mij heeft opgeleverd!

Liza van Bussel - Diëtist & trainer Hormoonfactor

Mijn naam is Liza en ik kwam bij Anaïta om te leren hoe ik mijn grenzen moet aangeven en om meer in connectie te komen met mijn lichaam en minder in mijn hoofd te leven. Ik ben HSP’er en hierdoor erg gevoelig voor spanningen en/of een negatieve sfeer. Mijn eerste reactie is dan om iedereen het naar de zin te maken, wat ten koste gaat van mijzelf. Door de coaching van Anaïta heb ik geleerd hoe ik emoties moet leren toelaten en hoe ik beter om kan gaan met (negatieve) gedachten en situaties. Mijn grootste AHA moment was dat ik op een andere manier naar situaties kan kijken en wat het effect is van goede communicatie. Mijn grootste wens is om in mijn kracht te staan en zeker te zijn van waar ik voor sta. Anaïta is een coach die persoonlijk werkt, maar die je ook een spiegel kan voorhouden wanneer dit nodig is. Ze geeft adviezen waar je echt iets mee kunt. Anaïta is erg vriendelijk en een echte professional, met een passie om mensen te helpen. Ze staat dan ook altijd voor je klaar. Met haar adviezen helpt zij mensen met verschillende hulpvragen verder. Door haar praktische adviezen kun je deze direct toepassen in de praktijk en merk je al snel verbetering. Door middel van haar persoonlijke aanpak voel je je al snel bij Anaïta op je gemak. Ik zou Anaïta zeker aanraden aan vrienden en familie!

Birgit van Herk - Recruiter

De verleiding om in het wekelijkse of zelfs dagelijkse ritme versleurd te raken is groot. Opstaan, klaarmaken, aan het werk, eten maken, en ga maar door tot je op bed gaat en weer opstaan en het riedeltje weer afgaan. Ik geloof erin dat iedereen een soort quarter life crisis heeft waarin hij/zij zich begint af te vragen of er ook tijd is voor jezelf en of het het allemaal waard is. Ik heb dit zelf gehad, en zie mijn vrienden het nu ook allemaal wat hebben. Dat is niet iets super ernstigs en hoort er allemaal bij. Maar door de coaching kun je nagaan hoe bepaalde patronen zijn of worden beïnvloed door jouw opvoeding en/omgeving. Je krijgt niet alleen inzichten, maar ook handvaten om de inzichten te integreren. Ik heb ontzettend veel gehad aan de coachingsessie met Anaïta. Als ik het in een paar woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: positief, authentiek, oprecht, verhalend, visueel en krachtig. Het allermooiste vond ik dat Anaïta tijdens de sessie ook zichzelf aan mij heeft laten zien. Hierdoor draaide het niet alleen om mij, maar stelde zij zich ook open. Dit gaf mij een onwijs fijn en vertrouwd gevoel. Dat is iets wat naar mijn idee erg uniek en onmisbaar is wanneer je een coachingstraject aangaat. Ik kan Anaïta als coach zeker aanraden. Ze geeft je het gevoel dat je net zo uniek en authentiek kunt zijn, zolang je er zelf in gelooft en er écht naar leeft! Anaïta heeft in onze sessie zeker kracht bijgezet in hetgeen waar ik gelukkig van wordt. Ik heb weer structuur en een duidelijke richting!

Vera Vergunst - Eigenaar Concept.0907

Anaïta heeft mij zo fijn geholpen.
 
Ik had extra motivatie nodig en het van een afstandje kunnen bekijken naar mijzelf en mijn doelen.
Daarnaast wilde ik heel graag wat meer rust in mijn hoofd krijgen. We hebben samen een oefening waarbij je heel helder je de gewenste situatie in kaart brengt. Dat gaf zo’n helder beeld van wat ik wil. Het liet mij vooral zien dat het eigenlijk heel dichtbij kan zijn, dat mijn doelen helemaal niet zo ver weg lijken.
 
Anaïta heeft mij vooral laten inzien dat mijn doelen helemaal niet zo ver zijn als ik dacht en dat ik alles in mij heb om ze waar te kunnen maken. Ik had na de sessie met Anaïta direct zin om aan de slag te gaan. om straks te kunnen zeggen: ik heb het geflikt! 

Marlinde Mennen - Creative en schrijver @ik.vertel

Ik heb echt een hele fijne coaching gehad van Anaïta.
 
Ze is een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte vrouw. Ze geeft je fijne tools en duidelijke inzichten. Ze opende mijn ogen. Ik vind dat Anaïta mede door het delen van haar eigen kwetsbaarheid heel erg open staat voor de ander. En ik heb mogen ervaren hoe zij mede door haar kwetsbaarheid anderen goed kan helpen. Ze voelt goed aan wat een ander nodig heeft en geeft dan ook daadwerkelijk de ander daar de tijd en de ruimte voor. En ze gaf mij het gevoel at wat ik ook zei en wat ik voel gewoon helemaal goed is. Eigenlijk liet Anaïta mij echt voelen.
 
Anaïta is een lieverd en echt een heel fijn mens. Dat maakt het al interessant. Maar ook dat het op afstand kan via videocall maakt het heel toegankelijk. En eigenlijk echt alles vond ik fijn aan de sessie. Anaïta opende mijn ogen en liet me dingen van een andere kant bekijken.

Wat zeggen anderen nog meer?

INTERVIEW

the_school_of_mental_health
Video afspelen

Wat levert coaching op?

anaita-nasser

Je voelt je mentaal krachtig en in controle

Je ervaart minder stress en onzekerheid

Je leeft vanuit vertrouwen en zelfvertrouwen

Je leert oude pijn los te laten

Je doorbreekt je oude belemmerende patronen

Je weet precies wat je wilt en vertrouwt meer op je gevoel

De verbinding met jezelf en met anderen verbetert zich

Je hebt meer zelfkennis, je weet meer wie je echt bent 

Je creëert een leven die echt bij jou past

Of je net bent begonnen met persoonlijke ontwikkeling of al langere tijd: een sterke mentale gezondheid geeft je meer rust en balans. Voordat je start met coaching is het van belang om precies te weten wat je wilt. Pas wanneer jij je ideale resultaat weet en een duidelijk doel voor ogen hebt ga je mentaal groeien. Samen kunnen we dan jouw veerkracht naar het volgende niveau tillen waardoor je die balans en vooral meer rust gaat ervaren. Ik ben getraind en gespecialiseerd in (NLP) Neuro Linguïstisch Programmeren, in het stellen van de juiste vragen en doorvragen en in oordeelloos zijn. Dit zorgt ervoor dat jij mentaal kunt groeien en dat je jouw doelen kunt behalen in combinatie met de rust en balans waar je naar verlangt. 

Wordt de baas over je emoties

the-school-of-mental-health

FAQ

Plan eerst een gratis telefonische kennismaking in via deze link KLIK HIER. Ik bel jou dan op de afgesproken dag en tijd. Tijdens dit telefoongesprek ontvang je concrete tips, kun je checken of we een klik hebben, al je vragen stellen aan mij en onderzoeken we samen jouw doelen. Als we een klik hebben en een match zijn dan bepalen we hoeveel sessies je nodig hebt om tot jouw doelen te komen. 

Tijdens de sessies gaan we concreet aan de slag met jouw doelen. Voordat we het traject starten ga je eerst aan de slag met het invullen van een uitgebreid intake formulier en patronen test. Door dit vooraf te doen komen we tijdens de eerste sessie direct tot de kern. 

Tijdens de sessie/traject staat NLP centraal (Neuro Linguïstisch Programmeren). Je leert hoe je jouw intern aanwezige hulpbronnen activeert waardoor je weer in contact komt met je eigen kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen zonder snel terug te vallen in oude gewoonten en last te hebben van pijn uit het verleden en gepieker voor de toekomst.

De meesten gaan voor een online 1:1: coachsessie via Zoom of Whatsapp Video of Facetime. Dit komt omdat velen het fijn vinden om gecoacht te worden vanuit hun vertrouwde omgeving. Vaak is het dan makkelijker om je open te stellen en na de sessie direct wat rust te pakken en even bij te komen. Verder heb je dan geen reiskosten en reistijd waar je rekening mee hoeft te houden. 

Mocht je een keer live/offline een 1:1 coachsessie willen ervaren dan ben je van harte welkom in Alphen aan den Rijn, waar je thuis bij mij in een rustige en veilige omgeving de sessie kan komen ervaren. 

Na elke sessie ontvang je concrete huiswerk opdrachten via een persoonlijk online werkboek per mail. Tussen de sessies door ga je dus tevens flink aan de slag. En je hebt gedurende het traject onbeperkt e-mail support. 

Je krijg gedurende het traject 100%  mijn aandacht, support, sturing, opdrachten en oefeningen mee. Tijdens de sessie stem ik ook de visualisaties, meditaties, hypnoses, NLP technieken en oefeningen op jou af. Vanuit daar kom je dieper in verbinding met je onbewuste en kunnen we patronen gaan doorbreken en nieuwe bekrachtigende patronen aanleren. 

1 maand na het traject plannen we een evaluatiegesprek in van 30 minuten om even te checken hoe het gaat en in hoeverre je alles wat je hebt geleerd hebt geïntegreerd in je leven.

Coaching via The School of Mental Health is alleen iets voor jou als je verantwoordelijkheid durft te nemen over je eigen mentale gezondheid en graag mentaal wilt groeien. The School of Mental Health, de naam zegt het al. Je wilt graag meer leren, doorgroeien, kennis opdoen en de kennis direct in de praktijk brengen. Tijdens het traject geef ik afgestemd op jouw doelen concrete huiswerken en opdrachten mee zodat je sneller slaagt voor het examen van je leven, het versterken van je mentale gezondheid. Alles wat men had moeten leren op school leer je in de school van veerkracht, The School of Mental Health KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen om te onderzoeken of coaching 2.0 iets voor jou is en of je er klaar voor bent.

Wil je weten of coaching bij je past, dan kun je een voorproefje nemen door de gratis masterclass te volgen KLIK HIER. Daar leg ik uit hoe je jouw grootste doelen vanuit rust en vertrouwen kunt behalen.

Jazeker! Iedereen heeft een fysieke en mentale gezondheid en dromen en doelen. Mits je verantwoordelijkheid wilt nemen om je mentale gezondheid te upgraden en versterken en je 100% wilt gaan voor je doelen en dromen dan behoor je tot de ambitieuze groep die ik coach en die echt wil gaan voor een 2.0 versie van zichzelf die leeft vanuit rust, kracht en (zelf)vertrouwen. Meer weten? KLIK HIER voor meer info. 

We plannen eerst een kennismaking in om te kijken of we een match zijn en of je klaar bent voor coaching via The School of Mental Health. Als ik voel dat ik jou kan helpen en dat we een match zijn, dan kun je (meestal) binnen 1 maand starten met het traject. KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen. 

Je voelt je mentaal krachtig en in controle

Je ervaart minder stress en onzekerheid

Je leeft vanuit vertrouwen en zelfvertrouwen

Je leert oude pijn los te laten

Je doorbreekt je oude belemmerende patronen

Je weet precies wat je wilt en vertrouwt meer op je gevoel

De verbinding met jezelf en met andere versterkt en verbetert zich

Je hebt meer zelfkennis, je weet meer wie je echt bent 

Je creëert een leven die echt bij jou past

Meer info over de resultaten zien? KLIK HIER

Voor medisch advies en iemand die je kan helpen bij het opstellen van een diagnose zou ik eerst de hulp van je huisarts inschakelen. Ik ben niet gespecialiseerd en opgeleid om psychiatrische aandoeningen/stoornissen en zware klachten te behandelen. Ik kan je wel inspireren in wat ik zelf heb ingezet om mijn trauma’s aan te pakken en ik adviseer je altijd om een afspraak met je huisarts in te plannen om te kijken of je eerst aan de slag moet met een psycholoog, EMDR therapeut of andere therapie/advies voor andere fysieke klachten die je mentale welzijn tegenzitten. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde vitamine tekorten. 

Wat ik voor je kan betekenen en waar menig psychologen akkoord mee gaan is dat coaching bij The School of Mental Health fijne ondersteuning biedt. Daar waar de psycholoog stopt, pakken we bij mij verder op een holistische manier. We werken daarbij meer vanuit het lichaam dan vanuit je mind. We stemmen dan het coachingstraject af op jouw therapeutische ondersteuning. Mijn begeleiding matcht daar goed bij en werkt vaak verdiepend bij alles wat je leert en meemaakt bij de psycholoog. 

Ben je nog helemaal nieuw in zelfontwikkeling en vind je het moeilijk om te erkennen of zien dat je traumatische blokkades hebt? Plan dan eerst een afspraak in met je huisarts zodat deze je kan doorverwijzen naar een goede specialist. 

Voel jij je geroepen om hoe dan ook door mij gecoacht te worden, zelfs als je aan het begin van alles staat? Dan lijkt het mij zeker fijn om je te begeleiden en coachen mits je 100% verantwoordelijkheid neemt voor je eigen mentale welzijn en je 100% inzet tijdens het traject. Werken aan je mentale welzijn vergt veel durf, lef en doorzettingsvermogen. Plan via deze link: KLIK HIER, een gratis telefonische kennismakingsgesprek in met mij. 

Goed luisteren, direct verbanden leggen, de juiste vragen stellen. Hierin ben ik opgeleid. Daarnaast  heb ik in het verleden heel veel last gehad van PTSS. Denk aan angsten, paniekaanvallen, depressiviteit, somatische klachten. Hier ben ik ook zelf voor in behandeling geweest bij verschillende coaches en psychologen. Ik heb bijna 50 zelfhulpboeken gelezen, tientallen cursussen gevolgd en ik heb mijn NLP certificaat behaald bij de beste NLP opleider namelijk Mind Academy. Hierdoor weet ik heel goed wat niet en wat wel werkt. Wat verergert je sombere gedachten en wat zorgt juist voor een gezonde mindset? Ik leer jou de nieuwste NLP technieken zodat je deze ook na het traject zelf kunt inzetten en je eigen interne hulpbronnen kunt activeren. Naast NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) maak ik gebruik van Time Line Therapy, Familieopstellingen, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), The Work en mindfulness. 

Ik ben 29 jaar, gecertificeerd NLP coach en ervaringsdeskundige. Door mijn trauma’s ben ik extreem snel gegroeid en heb ik veel emotionele en mentale blokkades moeten doorbreken. De crisis die de meeste mensen tussen hun 20e en 30e krijgen, heb ik tussen mijn 10e en 20e al doorgemaakt. Ik kreeg van veel volwassenen, psychologen, coaches, healers en andere therapeuten mee dat ik voor mijn leeftijd enorm veel kennis, wijsheid en levenservaring heb. Soms zelf meer dan mensen die velen malen ouder zijn. Daarnaast zegt leeftijd en opleiding naar mijn mening niet heel veel. Ik ben gecertificeerde NLP coach, autodidact en ervaringsdeskundige. Ik heb heel veel coaching, therapie, cursussen, workshops gevolgd en wel meer dan 50 zelfhulpboeken gelezen. Ik ben bij de beste therapeuten geweest, maar heb ook van hele jonge ervaringsdeskundigen begeleiding gehad. Soms maakte ik grotere transformaties mee bij iemand met meer levenskunde in zich dan kennis over de mind. Ik weet daarom hoe we er samen voor kunnen zorgen dat jouw interne wijsheid geactiveerd moet worden. Wil je alvast een voorproefje ervaren? Volg dan de gratis masterclass voor meer rust en vertrouwen bij het behalen van jouw dromen en doelen KLIK HIER

Ja 100%! Bijna iedereen die ik coach heeft in het verleden wel iets aan zelfontwikkeling gedaan of is in therapie geweest. Een deel hiervan zit momenteel in therapie voor een burn-out, trauma verwerking, fysieke pijnklachten, angst/persoonlijkheidsstoornissen, chronische ziektes, eetstoornissen. Wanneer je dit meemaakt in je leven wil je juist alles op alles zetten om weer de rust en vertrouwen te vinden in je leven. Deze zoektocht hoef je niet in je eentje te doen. Hoe groter en sterker jouw team is, hoe sneller je zult helen. The School of Mental Health leert je alles wat je eerder op school had moeten leren: hoe je een tevreden mens wordt dat goed voor zichzelf kan zorgen. Kijk het interview met oud coachee Melissa die coaching had bij mij en daarnaast herstellende was van een burn-out, bij de psycholoog liep en een traject pijnrevalidatie volgde, klik hier voor het filmpje. Dit lijkt misschien allemaal veel wat Melissa heeft ingezet, maar haar drive om een gelukkige Melissa te worden was erg groot. Haar drive was de brandstof om een goed team neer te zetten die haar heeft geholpen om een gelukkig Melissa te worden die gaat voor haar droomleven. Wil je onderzoeken of ik in jouw team pas? KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen. 

Ik coach en transformeer zowel vrouwen als mannen naar meer rust, kracht en (zelf)vertrouwen. Ik coach voornamelijk millennials die ambitieus zijn en verantwoordelijkheid durven te nemen over hun mentale problemen en graag willen leren hoe hier mee om te gaan. Dit vergt veel moed, durf en lef. Daarom coach ik alleen mensen die hier 100% voor willen gaan en niet op zoek zijn naar een quick fix of NLP trucjes. Ik coach alleen mensen die hun hoge drive willen inzetten om dichterbij zichzelf en de wereld te komen. Ik coach alleen mensen die hun plek in de wereld 100% durven in te nemen. 

Ik coach geen mensen die iets willen onderdrukken of omzeilen. Ik coach geen mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en vingerwijzen naar anderen en de wereld. Ik coach geen mensen die voelen dat de wereld en anderen hun iets opzettelijk pijn willen doen. 

Ik coach alleen mensen die 100% verantwoordelijkheid nemen over zichzelf. Wil je meer info over coaching bij mij? KLIK DAN HIER.  

Het tarief is gebaseerd op de waarde voor de groei die het jou oplevert en je doelen. Aan de hand van jouw doelen kunnen we zien hoeveel sessies je nodig hebt. Reken even goed uit wat je per jaar uitgeeft aan persoonlijke ontwikkeling (boeken, therapie, cursussen, workshops, events, meditatie apps, andere tools, etc.). De groei die je bij mij gaat realiseren levert je 10x meer op dan alleen maar praten en lezen over je uitdagingen en verlangens. Het gevoel van kracht, rust, zelfvertrouwen die je na het coachingstraject ontvangt is meer waard dan ik ervoor vraag. Mijn meest populaire traject is het traject van 6 sessies die we kunnen verspreiden over een half jaar of 3 maanden. Het aantal sessies is afhankelijk van waar je momenteel staat en je doelen en dromen. KLIK HIER om een gratis telefonische kennismaking in te plannen zodat je kunt onderzoeken wat bij jou past en KLIK HIER voor meer info over het traject. 

Ik weet dat het spannend is om te investeren in coaching. I’ve been there too. Doordat ik zelf in jouw schoenen heb gestaan weet ik hoe hoog de druk bij jezelf kan liggen om je geld alleen uit te geven aan iets waarvan je weet dat het 100% resultaat oplevert. Omdat ik in jouw schoenen heb gestaan weet en begrijp ik dat resultaat belangrijk is. Om jou die resultaat al bij de eerste sessie te geven gaan we vooraf de eerste sessie al direct de diepte in en heb je gedurende het traject intensief contact met mij (mits je daar behoefte aan hebt natuurlijk). 

Daarnaast wordt het coaching traject afgestemd op jouw doelen en wensen. Coaching bij mij betreft dus maatwerk, wat betekent dat ik veel tijd besteed aan de sessies, oefeningen, meditaties, visualisaties, hypnoses, opdrachten en online werkboeken om deze op jou af te stemmen. 

Zie de druk en spanning van het maken van deze investering als een belangrijk proces in jouw ontwikkeling. Hoe sneller jij keuzes durft te maken om beter voor jezelf te zorgen, hoe sneller je zult groeien en zult leren. Ik ga jou tijdens het traject ook leren om keuzes te leren maken en daar 100% achter te staan vanuit rust en vertrouwen en een gezonde drive. We nemen dit proces ook hierin mee. Wat voel als je investeert in jezelf? Waar twijfel je over? Waar komen deze vandaan? De reflectie van hoe jij naar geld kijkt is tevens een reflectie van je innerlijke en onbewuste wereld. Ben je onrustig, onzeker bij het maken van een belangrijke investering? 

De ervaring van andere coaches leert dat ze achteraf heel erg blij zijn met mijn coaching. Het gaf ze namelijk het vertrouwen, de rust en de kennis om het leven zo in te richten naar hun verlangens en wensen. 

KLIK HIER voor nog meer informatie over coaching of plan direct een gratis telefonische kennismaking in via deze link: KLIK HIER 

Bij een traject van 3 sessies is het niet mogelijk om in termijnen te betalen. Bij een traject van 6 sessies is het wel mogelijk om in termijnen te betalen. Het traject van 6 sessies is in 2 termijnen te betalen. Mail naar info@theschoolofmentalhealth.com als je meer vragen hebt hierover. 

Een traject van 3 sessies niet maar van 6 sessies kun je uiteraard in 2 termijnen betalen. 

(Visited 1.310 times, 1 visits today)