HERKENBAAR?

 • Je bent gedreven maar het voelt alsof iets niet helemaal klopt. Je weet dat je meer mag loslaten en meer mag genieten.

 • Je bent relatief gezien gezond. Maar je voelt je bijna elke dag futloos en moe. Alsof je een hele zware last op je schouders draagt. 

 • Je bent wel oké met je leven maar je voelt je emotioneel niet helemaal stabiel. Je voelt je eerder verdwaald en vraag jezelf vaak af “wie ben ik nou echt?”.

 • Je wilt in je kracht staan, je skills en je ervaringen inzetten om een betere jij te worden. Maar “hoe?” en “wat is de juiste volgende stap?” vraag je je onbewust vaak af. 

 • Je weet dat verantwoordelijkheid nemen over je leven belangrijk is om gelukkig te zijn. Je weet het en je voelt het. Maar een hardnekkige patroon houdt je tegen. 

 • Je droomt groots over de volgende stap maar in praktijk blijf je het moeilijk vinden om je doelen te behalen. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor groei, het is tijd om echt eens te kiezen voor jezelf!

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Plan dan een kennismaking

Persoonlijke ontwikkeling op een dieper niveau is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn genoeg boeken, cursussen, therapieën en coaches te vinden. We verdrinken er zowat in. Je hebt dus eigenlijk iemand nodig die je door de bomen het bos weer laat zien. Om mentaal te groeien heb je kennis en begeleiding nodig. Wanneer je aan de slag gaat met iemand waar je een echte klik mee hebt, iemand met kennis in huis en veel inlevingsvermogen dan zorgt dat voor snellere heling. 

Ik heb heel veel last gehad van PTSS, angsten, paniekaanvallen, depressiviteit, somatische klachten. Hier ben ik ook zelf voor in behandeling geweest bij verschillende coaches en psychologen. Ik heb bijna 50 zelfhulpboeken gelezen, tientallen cursussen gevolgd en ik heb mijn NLP certificaat behaald. Ik leer jou de nieuwste NLP technieken zodat je deze ook na het traject zelf kunt inzetten en je eigen interne hulpbronnen kunt activeren. Naast NLP maak ik gebruik van Time Line Therapy, Familieopstellingen, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), The Work en mindfulness. 

Kennis + Coaching = Mentale groei

Wat levert coaching op?

 • Je ervaart minder stress en onzekerheid
 • Je doorbreekt je oude belemmerende patronen
 • Je weet meer wat je wilt en vertrouwt goed op je gevoel
 • Je relaties met anderen verbetert
 • Je hebt meer zelfkennis 
 • Je creeert een leven die bij jou past
 • Je leert oude pijn los te laten
 • Je leeft vanuit vertrouwen en zelfvertrouwen
 • Je voelt je mentaal krachtig en in controle

TESTIMONIAL

"Anaïta heeft door haar eigen zelfinzicht een goed beeld over hoe ze anderen verder kan helpen. Door middel van vragenlijsten kon ze mij duidelijk maken welke 3 patronen mij het meest tegen zitten. Ze geeft inzicht waar dit vandaan kan komen en hoe je dit kan doorbreken. Veel tips en adviezen, net een andere kijk geven op situaties. Ook vond ik de coaching sessie motiverend. Het brengt mij focuspunten waar ik aan kan werken om dichter bij mezelf te komen. De visualisatie opdrachten waren voor mij ook heel nuttig. Anaïta helpt je om je gevoel onder woorden te brengen en doelen te stellen. Het werkboek wat ik na de coaching sessie ontving gaat nog wat dieper in om zelf aan de slag te gaan met mijn patronen doorbreken. Een heel fijn gesprek wat mij zeker weer een stukje verder heeft gebracht!"

INTERVIEW

Video afspelen

Wat kun je verder verwachten?

Een oordeelloze, professionele, veilige omgeving waarin het gaat om jou en jouw doel en waarin je eerlijk over je gedachten en leven kunt praten. Ik ga respectvol en oordeelloos met je om en zal je een luisterend oor, geborgenheid, veiligheid en kennis bieden. Ik wil echt dat jij het beste uit je leven haalt. Je onderbewuste word getriggert. Dit is geheel veilig en je bent je altijd bewust van wat er gebeurt. Ik ga er mee in gesprek, trigger het en we gaan aan de slag met het veilig stellen van je mind en lichaam zodat je angst- en stressvrij kunt leven en minder last hebt van je patronen die jouw vrijheid en gezonde relaties in de weg staan.

Hoe werkt het?

TESTIMONIALS

(Visited 1.407 times, 1 visits today)