Volg je verlangen – Case study

Volg je verlangen en je zult al je prachtige doelen behalen vanuit rust en vertrouwen. In dit artikel zet ik (Anaïta) middels een case study uiteen hoe het proces er precies uitziet als je je diepste verlangens volgt zonder bemoeienis van je belemmerende gedachten en emoties. En deel ik een korte samenvatting over mijn meest recente interview voor de Marie Claire.

Vaak laten we het toe dat onze mind de leiding neemt over ons leven. Echter leef je dan niet volgens je eigen unieke flow en intuïtie. Weet dat je intuïtie en je flow je altijd zullen leiden naar het juiste pad dat door jou bewandeld zou moeten worden.

Ons brein en onze mind wilt liever gaan voor veiligheid, energiebesparing en zo veel mogelijk comfort. Daarom is het soms eng om je diepste verlangens te volgen, want onze mind vind verandering altijd een beetje spannend.

Voor het oktober nummer van de Marie Claire ben ik geïnterviewd voor een prachtig stuk over ongetemd leven. Volg je verlangen en je zult dan ongetemd en vrij leven.

Ongetemd leven begint bij het volgen van je eigen unieke verlangens. Hoe kom je bij dit zuivere gevoel, zonder bemoeienis en weerstand van je ratio? Leer je lichaam 100% te bewonen en leef minder in je hoofd. En start met onderzoeken welke overtuigingen en emoties jou tegenhouden om volluit te leven. Door je bewustzijn hierover te vergroten kun je stappen zetten om hiervan los te breken.

Doordat je niet meer gelooft in je overtuigingen kun je tevens meer ruimte maken voor je diepste verlangens. Wil je hier meer over lezen? Download dan m’n gratis mini e-book “Volg je Verlangen” door HIER te klikken.

Laat al je gevoelens en verlangens toe, alleen dan kun je groeien als mens. En dit heeft Marijke Kristel (24 jaar) ook gedaan. Marijke heeft bij mij een 1:1 coaching traject gevolgd. Ik zag dat ze heel erg worstelde met haar verdriet. Vaak zie ik dat mensen het lastig vinden om verdriet toe te laten en te accepteren. Heel erg logisch in haar geval want een dierbare werd ernstig ziek.

Het pijnlijke lot niet kunnen accepteren en haar verdriet niet toelaten blokkeerde bij Marijke de weg om moedig en veerkrachtig te zijn.  Na het 1:1 coaching traject wist Marijke precies hoe om te gaan met haar verdriet, twijfels, negatieve gedachten en wisselende stemmingen. Doordat we eerst haar verdriet hebben aangepakt kon ze daarna ook makkelijker aan de slag met haar andere emoties. Emoties reinigen je lichaam en maken je juist gelukkiger als je ze helemaal de ruimte kunt geven. 

“Het voelt als een last die van mijn schouders is afgegleden, ik voel mij weer helder en energieker”, – Marijke Kristel

volg-je-verlangen

“Het voelt als een last die van mijn schouders is afgegleden, ik voel mij weer helder en energieker”, zo omschrijft Marijke hoe het is om aan de slag te gaan met je emoties. 

Tijdens het 1:1 coaching traject heeft ze zich aangemeld voor haar droom opleiding om kinderpsycholoog te worden en ze heeft haar droom reis geboekt naar Nieuw-Zeeland. En oh ja! Na het traject is ze zelfs verhuisd naar een prachtig en groot appartement EN ze heeft sinds kort een nieuwe liefde! Hoe geweldig is dat?! Pak al je belemmeringen aan bij de wortel en volg je verlangen en de dingen waar je altijd van hebt gedroomd zullen naar je toe komen.

Heb je vragen of heb je interesse in 1:1 coaching, mail of stuur mij een DM via Instagram @theschoolofmentalhealth.

Liefs,

Anaïta van The School of Mental Health.

P.s. Wil jij direct jouw droom doelen behalen en aan de slag met je emoties op een fijne en effectieve manier? KLIK HIER om een gratis kennismaking in te plannen.

(Visited 317 times, 1 visits today)